Pá. Říj 18th, 2019

Benátky u Litomyšle – pozvánka

V sobotu, 6.10.2018 zavítá po roce do Jiráskova Údolí na rozhraní obcí Benátek a Čisté u Litomyšle Krajský přebor SMS motokrosu Pardubice. Na závěrečný podnik tohoto seriálu jste všichni srdečně zváni. Bohaté občerstvení a doprovodný program pro děti jsou samozřejmostí. Těší se na Vás pořadatel MŇUK RACING TEAM .
Vzhledem k nedělním závodům na Slovensku bude změněný časový harmonogram Začínat zde budou jezdci kat. MX2 a MX1 
Volný trénink MX1, MX2 8.00 – 8.20 (20 min)
Volný trénink 65 ccm, 85 ccm 8.25 – 8.40 (15 min)
Volný trénink Veterán I. II. III. 8.45 – 9.00 (15 min)
Volný trénink Hobby MX1, Hobby MX2, Amatér 9.05 – 9.25 (20 min)
Porada s jezdci 9.30 hodin
Kvalifikace MX1, MX2 9.45 – 10.05 (20 min)
Kvalifikace Hobby MX1, Hobby MX2 10.10 – 10.25 (15 min)
Kvalifikace 65 ccm, 85 ccm 10.30 – 10.45 (15 min)
Kvalifikace Amatér 10.50– 11.05 (15 min)
Kvalifikace Veterán I. II. III. 11.10 – 11.25 (15 min)
1. jízda 65ccm, 85 ccm 11.35 – 11.55 15 min. + 2 kola
Polední přestávka 12.00 – 12.45
1. jízda MX1, MX2 12.45– 13.15 25 min + 2 kola
1. jízda Hobby MX1, Hobby MX2 13.20 – 13.40 15 min + 2 kola
1. jízda Amatér 13.45 – 14.05 15 min. + 2 kola
1. jízda Veterán I. II. III. 14.10 – 13.30 15 min. + 2 kola
2. jízda 65ccm, 85 ccm 14.35 – 14.55 15 min. + 2 kola
Vyhlášení vítězů tříd 65 ccm a 85 ccm – 14.55 – 15.25
2. jízda MX1, MX2 15.25 – 15.55 25 min. + 2 kola
2. jízda Hobby MX1, Hobby MX2 16.00 – 16.20 15 min. + 2 kola
2. jízda Amatér 16.25 – 16.45 15 min + 2 kola
2. jízda Veterán I. II. III. 16.50 – 17.10 15 min. + 2 kola
Vyhlášení vítězů